Kilpailutuksella säästöä
 
 
 
 
 
 
KAIKKI  VOITTAA !     . . .  NÄIN KILPAILUTUS TOIMII

 
Kilpailutus on helppoa, mukavaa ja säästää sekä aikaasi että rahaasi.
 1. Lähettämällä tilauslomakkeen tai pyytämällä kilpailutusta puhelimitse, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella asiakas ei sitoudu vielä maksamaan palvelusta mitään.
   
 2. Varsinais-Suomen Kilpailutus kilpailuttaa pyydetyn tuotteen ja soittaa, lähettää sähköpostia tai tekstiviestittää asiakkaalle sovitun ajan kuluessa ja kertoo mihin hintaan tuote on löytynyt. (Huomioimme kilpailuttamisessa myös mahdolliset posti- pakkaus- ja rahtikulut. Vertaamme siis  vertailukelpoisia hintoja keskenään.)
   
 3. Tässä vaiheessa asiakas voi vielä olla ostamatta tuotteen. Tällöin asiakas ei maksa palvelusta senttiäkään.
   
 4. Jos asiakas haluaa ostaa kilpailutuspalvelun, hän maksaa  sovitun hinnan pankkikonttorissa tai nettipankissa viimeistään viikon kuluessa, annettua viitettä käyttäen.  

 5. Kun maksusuoritus näkyy tilillä, Varsinais-Suomen Kilpailutus kertoo sovitulla tavalla (puhelu, sähköposti tai tekstiviesti) asiakkaalle tarkemmat tiedot kilpailutetuista hankintapaikoista ja ostokoodin, jolla tuotteen saa kilpailutetulla hinnalla.
   
 6. Asiakas voi käydä ostamassa tuotteen kilpailutetusta paikasta ja olla hyvillä mielin, ettei ainakaan maksa turhasta. Asiakas voi halutessaan myös valtuuttaa yrityksemme ostamaan ja/tai kuljettamaan tuotteen asiakkaalle asiakkaan tilittämillä varoilla, sovittua lisäkorvausta vastaan.
KAIKKI  VOITTAVAT!  Sinä saat tuotteen edullisesti, me saamme palkkion ja myyjä saa myytyä tuotteen.
 
 
ESIMERKKI: Haluat ostaa tietokoneen. 
1.  Kerrot meille, mitä haluat tietokoneeltasi.
2.  Yrityksemme määrittää tietokoneesi teknisten ominaisuuksien vaativuustasot ja etsii sekä kilpailuttaa eri myyjät.
3.  Yrityksemme kertoo sinulle, että saat ostettua esimerkiksi kilpailutetun 800 €:n tietokoneen 500 €:lla. Lisäksi saat tietää palvelupalkkiosumman. Tämä kaikki on ilmaista, eikä velvoita sinua mihinkään!
4.  Haluat ostaa kilpailutetun tietokoneen ja maksat palvelupalkkiosumman (esim. 80 €) tilillemme.
5.  Yrityksemme ilmoittaa sinulle, mistä ja millä ostotunnuksella voit ostaa tietokoneesi 500 €:lla.
6.  Näin sait tehtyä hyvät kaupat todella helposti! Eli sinun näkökulmastasi sait 800 €:n tietokoneen 580 €:lla. Ja voit olla vakuuttunut, että kone on juuri sellainen kuin tarvitset, eikä kukaan ole pakkomyynyt sinulle jotain, mitä et tarvitse (esimerkiksi 1000 €:n tietokonetta).
 
 
KILPAILUTUSKEINOT
Internetin vertailusivustot ovat eräs hyvä apuväline, jota käytämme, mutta ne eivät useinkaan sisällä parasta vaihtoehtoa. Parhaimman tuotetarjouksen löytämiseksi käytämme henkilökohtaisia käyntejä, yrityssopimuksia, yritysneuvotteluja, kirjeenvaihtoa, puhelinkeskusteluja ja -tiedusteluja, sähköpostiviestintää sekä internet-hakuja.  
 
 
KYSY LISÄÄ!
Kilpailutus on nyt helppoa! Mutta jos jokin jäi askarruttamaan, kysy rohkeasti lisää, me vastaamme kaikkiin kysymyksiin mielellämme! Yhteystiedot löydät tästä. Kilpailuttamisen toimeksiannon voit tehdä kilpailutustoimeksiantolomakkeella, yhteydenottolomakkeellapuhelimitse tai sähköpostilla. Yleissääntönä kilpailuttamisen tuloksille pätee hyvin: mitä kauemmin varaat aikaa tuotteen kilpailutukseen, sitä halvemmalla saat haluamasi tuotteet.
 
Tarjoamme sinulle ystävällistä ja miellyttävää palvelua.
  
   Kaikki voittaa kilpailuttamisella