Käytä valinta-apua
 
 
 
 
  
 
 
 
 VALINTA-APU

 
Lukuisista vaihtoehdoista paras
 
Valinta-apumme helpottaa arjen ostopäätöksiä 
- ja säästää rahaa!
 
Etkö ehdi perehtyä tuotteiden taustoihin ja teknisiin tietoihin? Etkö ehdi perehtyä, mikä olisi paras tuote sinulle? Kerro meille, mitä odotat tuotteelta. Me otamme selvää vaihtoehdoista ja kerromme ne sinulle helposti ymmärrettävällä selkokielellä.
 
Jos olet hankkimassa tietokonetta, sinun tulisi olla tietotekniikan asiantuntija. Tai voit tietenkin luottaa asiantuntevan myyjän sanaan. Jos kuitenkin pelkäät, että myyjä yrittää myydä sinulle oman liikkeensä tuotemerkkejä tai haluaa myydä sinulle kalliimman koneen kuin oikeastaan tarvitset, älä murehdi, me autamme sinua.
 
Teknisesti erittäin vaativat hankinnat ovat vahvaa osaamisaluettamme. Meillä on teknisen korkeakoulutuksen saaneita asiantuntijoita selvittämässä juuri sinun hankintaasi. Tarpeen vaatiessa käytämme myös ulkopuolisia asiantuntijoita. Teemme myös tieteelliset ja vaativat tuotteiden etsinnät ja hankinnat maailmanlaajuisesti. Me takaamme, että perehdymme hankintaasi aina perin pohjin.  

Kun ostat kerralla oikeanlaisen tuotteen, et maksa turhasta. Rahaa, hermoja ja luontoakin säästyy. Luonnollisesti emme voi tietää, minkä väriset kengät sinun kannattaa ostaa, mutta melkein kaikki muu on pääteltävissä ja analysoitavissa.

Ota yhteyttä puhelimitse, täytä kilpailutuksen toimeksianto, lähetä yhteydenottopyyntö tai kirjoita sähköpostia niin keskustellaan vaihtoehdoistasi. 
 
Säästä aikaasi valinta-avulla